Tweede algemene kennisquiz BBZ uitgesteld.

Exact één jaar geleden legden we voor vandaag (16/01/2021) de zaal vast voor de-tweede-jaarlijkse-algemene-kennisquiz-van-Brassband-Zele. We beloven u plechtig enkele zaken:
– Het zal vanavond niet doorgaan, maar we verwachten u allemaal terug op een later moment en maken graag nog wat extra plaatsen bij. Jullie hadden -wees nu eerlijk- toch niet voor twaalf uur thuis willen zijn en bovendien is door de sneeuw naar huis schuiven na een quiz ook levensgevaarlijk.
– Als de winnaars van vorig jaar (Orvallington) hun titel willen verdedigen zullen ze dat zonder mondmasker moeten kunnen doen, om dezelfde reden dat Asterix ook met een mondmasker niet tegen de Romeinen kan vechten. Helden hebben nu eenmaal soms toverdrank nodig. Nóg een reden waarom het vanavond beter niet doorgaat.
– We hebben meer tijd om nieuwe rondes te bedenken. De uitdaging kan dus alleen maar groter worden.
– Jullie hebben tijd om meer lijstjes te gaan studeren. Wie graag zelf anticipeert op het vinden van een rode draad, hier een tip: Brown, Ramsey, Flash, Scotch, Kaye etc.
– Inschrijven voor de volgende quiz kan nog niet (wij zijn Studio Brussel niet) maar blijf onze website/FB volgen en blijf op de hoogte.
Kortom, aan dit uitstel zijn alleen maar voordelen verbonden!
Wie graag de foto’s van vorige jaar bekijkt (dicht bij elkaar en zonder mondmaskers, weet u nog?) kan terecht op onze FB-pagina.
Hou het veilig en tot gauw!
Brassband Zele