Sneukelwandeling 2019 was een succes !

De vrienden van Brassband Zele hebben de zomer goed ingezet. Op 22 juni verzamelden meer dan 70 personen en enkele hondjes aan de oever van het Donkmeer in Overmere voor een zeer gesmaakte sneukelwandeling. De tocht van 7 kilometer, die ons leidde langsheen het Donkmeer en door de Gratiebossen, werd ingezet met een glas cava en onderbroken voor heerlijke soep en enkele kilometer verder een deugddoende jenever. Meer dan tijd genoeg dus om te genieten van het mooie weer en de prachtige natuur. Op het einde stonden een vers gebakken spitburger en gekoelde dranken de deelnemers op te wachten.

Maar de zomer is nog niet voorbij! Op 21 juli concerteren we om 11u30 op de kiosk op het Wapenplein in Oostende. Iedereen is zeer welkom op dit gratis en licht verteerbaar aperitiefconcert.

Op 1 september sluiten we de zomervakantie af met een aperitiefconcert (11u) gevolgd door steak à volonté in de Zeelse gemeenteschool. Wie staat te popelen kan reeds inschrijven via het tabblad “inschrijven” op deze website.