Brassband Zele is bezorgd om uw welzijn!

Een gemiddelde spitburger bevat namelijk +/- 1090 calorieën, een regelrecht gevaar voor wie bezig is met lijnen en voedingstabellen. Maar omdat we bezorgd zijn om de gezondheid van  uzelf, uw familie en ook van uw vrienden zullen we jullie eerst de nodige beweging laten uitvoeren zodat u met een gerust en schuldvrij gevoel uw tanden kan zetten in een heerlijke en smakelijke huisbereide spitburger. We nemen u vooraf namelijk graag mee op onze buggyvriendelijke sneukelwandeling langs 7km aan kronkelende veldwegjes en dijkpaadjes.  

Wie zich minder zorgen maakt om het sportieve van zijn lijn kunnen we ook geruststellen: onderweg zullen we u alvast niet laten omkomen van dorst en honger.

Datum: 8 oktober

Verzamelen: kerk van Zele-Durmen vanaf 17.00 (start wandeling 18.00u)

Inschrijven vooraf is vereist via deze link

Tot dan!